EST. 2002

A Suzuki jól tartja magát az WSBK mezőnyben

A Suzuki versenyzője Ray Bradley minden várakozást felül múlva jelenleg a kilencedik helyen áll. A BSB motorral ugyan kapott egy másodpercet de ez nem is rossz ha figyelembe vesszük, hogy az Leon Haslam is előtte van akit kétszer is megvert az idén ezen a pályán. Ez azt jelenti, hogy a motor teljesítménye gyengébb ami várható is volt, viszont jól mutatja,  ha a Suzuki rácsapna a SBK-ra akkor gyorsan tudna fejlődni. Ami jót tenne a sorozatnak, mert a Kawasaki lassan unalomba veri a versenyeket.

A Honda versenyzője Camier egyre rosszabbul van fizikálisan, az Aragonban elszenvedett bukásban több bordája is eltört és még mindig nem épült fel rendesen. Jelenlegi információk alapján kihagyja a szombati versenyt.

Jelenleg is Rea és Sykes vannak elöl, a Ducati csapatból csak Melandri volt képes megszerezni a tizedik pozíciót. Az MV még eddig sem jutott mert Torres alatt elfüstölt az MV.

Jól szerepelnek viszont az Apriliák és a Yamahák, igaz még közel sincs vége a hétvégének. Az időeredményeket nézve azonban szinte borítékolható az újabb zöld siker.

ugrás fel