EST. 2002

A suzukisok a legmérgesebbek a motorosok között

Egy brit Harley-Davidson keresked?, a Jennings Harley-Davidson készített egy ezerf?s felmérést. Arra voltak kíváncsiak, mennyire idegesíti a motorosokat a többi közleked?, márkákra lebontva. Egy sor gyakran el?forduló eseményt kellett pontozniuk tízes skálán.

Az eredmény azt mutatja, hogy a legnehezebben a Suzuki tulajdonosok tolerálják a forgalomban el?forduló feszkós helyzeteket, a felmérésen átlagosan 71%-ot produkáltak. A második helyen a Harley tulajok vannak 68,7%-kal, mögöttük szorosan a Triumph rajongók 67%-kal.

Hogy mi akasztja ki a motorosokat leginkább? 86,5% szerint a vezetés közbeni SMS-ezés a legrosszabb, 83,2% azt utálja, hogy motoron nem veszik észre, 82,5% szerint gáz, ahogyan az autósok kihajtanak a motorosok elé.

Igazuk van, sajnos, ezek a dolgok mindennaposak, amivel az autósok veszélyeztetik a motorosok testi épségét, id?nként az életét is.

Hogy mit tehetünk ellene? Az idegeskedés nyilván nem old meg semmit, ha figyelünk az autósok helyett is, az már többet segít – már amennyire ez lehetséges.

Találtunk egy jó kis videót arról, hogy van olyan, amikor az autóst rá lehet vezetni arra, hogy hibázott, így nem érdemes a beszélgetést k@+*#anyáddal kezdeni.

ugrás fel