EST. 2002

A tiéd lehet Stefan Bradl LCR Honda replicája

A versenymotorokra hajazó fényezés mindig ad egy kis plusz bizsergést bármilyen kétkerek? számára, a MotoGP-s megjelenéssel pedig ez még tovább fokozható. Lucio Ceccinello jól tudja ezt, ezért készítették el Stefan Bradl idei LCR Honda versenymotorjának replica változatát.

A motor fényezése és a matricák egy az egyben Bradl 2014-es MotoGP motorját idézik. Az egyik különbség, hogy a replica közúti használatra is alkalmas, vagyis van rajta lámpa, index, tükör és rendszámtábla-tartó.

Stefan Bradl MotoGP LCR Honda replica

A két motor ülése is eltér?. A versenymotorokon használt nagyon vékony szivacsréteg helyett a replica vastagabb, hímzett ülést kapott, aminél kevésbé fontos szempont az aerodinamika vagy a szabad mozgás, fontosabb a pilóta kényelme hosszabb távon, f?leg, ha nem a versenypályákon megszokott tükörsima aszfalton halad.

Stefan Bradl MotoGP LCR Honda replica

A replicán is Arrow kipufogót találunk, akárcsak a MotoGP motoron, azonban nem négy-az-egybe rendszert, hanem egyetlen dobot karbon véggel.

Az árról nincs infónk, de ha érdekel a lehet?ség, vedd fel a kapcsolatot az LCR csapattal (fan@lcr.mc), és ne felejts el minket is értesíteni az eseményr?l!

Stefan Bradl MotoGP LCR Honda replica

Stefan Bradl MotoGP LCR Honda replica

Fotó: LCR Honda

ugrás fel