EST. 2002

A Triumph hamarosan bemutathatja az új Trident roadstert és Tiger 850 sportot.

Az angol gyártó október 30-án fogja bemutatni újdonságait, bár még csak a roadster biztos. A Trident egy belépőszintű modell lesz mely 2021-ben érkezik a kereskedésekbe.

Az új modell egy négyéves fejlesztői munka volt, a csapat együtt működött Rodolfo Frascolival, aki többek között a Triumh Tiger 900 modellt is jegyzi. „Eredeti brit dizájn, olasz hangulattal” szól a gyári kommüniké. A Speed Triple vonalait tartalmazó modell erősen eltér a gyár eddig munkáitól.

Az új modell renderelt verziója

Technikai részleteket nem tudni a motorról, de a 765 köbcentis Triple blokk helyett a régebbi 675 köbcentis erőforrást kapja a típus. A gyártó álltat közzé tett anyag alapján, a rushlane.com munkatársai le renderelték az új modellt.

A másik újdonságot a motorcycle.com jelentette meg. A Triumph Tiger 850 Sport egy teljesen új modell lesz, mely a Tiger 1050 SE helyét készül átvenni a palettán. A 1050 SE erőforrása nem felel meg a az EURO 5 követelményeknek.

Sokak kedvence a Tiger Sport 1050, 2016-ban frissült utoljára

A Tiger 850 sport 95 lóerős teljesítményével komoly konkurenciája lehet a Yamaha Tracer 900 és BMW F900XR modelleknek. A Tiger Sport igazi különlegesség lehet, pörgös motorjával, alacsony tömegével. A Tiger Sport modellek inkább a sport túra kategória felé hajlottak a 17 hüvelykes kerekekkel. Véleményünk szerint az új modell is ezt a vonalat fogja követni. Ezzel pedig egy igaz könnyed, de akár hosszú túrákon is jól használható Tiger verzió léphet a piacra.

ugrás fel