EST. 2002

Adod a neved?

Szavazz a Balatonringre! – kéri Bobek József, Sávoly polgármestere a Balatonringangyalai.com-on, és t?lünk nyílt levélben:

Tisztelt Uram/Hölgyem!

A sávolyi Balatonring megépítését helyi, regionális és nemzeti ügynek tartjuk. A Balatonring megépüléséért aláírás gy?jtést kezdeményeztem, melyhez már több mint 200 település polgármestere csatlakozott.

Balatonring Angyalai‘ néven támogatói védegyletet hozunk létre. Célunk, hogy mindenki láthassa országunkban, hogy mennyien támogatják ezt a kiemelten fontos turizmus élénkít? beruházást. Amennyiben egyetért szándékainkkal kérjük, támogasson minket!

Köszönettel:
Bobek József
Sávoly Polgármestere

Amellett, hogy nemesnek és dicséretesnek tartjuk a Balatonring Angyalai dolgot, és reméljük összejön rengeteg támogató aláírás, egyel?re nem tudjuk az asztalra szögezni, miként fog ez változtatni néhány ‘nagyon-jól-járni akaró’ emberen, a piszkos pénzügyeken, és úgy egyáltalán a helyzeten – és ha ez pesszimizmus, akkor állunk elébe, de abban biztosak vagyunk, hogy az els? balatonringi verseny leintéséig lesz néhány újabb fekete-milliomos kis hazánkban.

A [motorinfo.hu] részér?l mindenesetre egy plusz e-aláírása biztos van Bobek úrnak. Már 4090-en vagyunk.

ugrás fel