EST. 2002

Akrapovic Slip-On Line kipufogók Triumph modellekhez

A szlovén gyártó az angól márka klasszikusaihoz készített pár gyönyörű, szériában is elérhető kipufogócsövet. A Triumph Boneville T100, T120, Scrambler 1200 vagy az új Speed Twin modellekhez is választhatunk kipufogót a kínálatból.

A Triumph Bonevill-hez elérhető verzió klasszikus vezetésű, de nem csak a látványt javítja. Használatával 2.5 kg tömegtől szabadulhat meg motorunk, míg mi 2.5 lóerő és 5 Nm plusz nyomatékkal élvezhetjük a motorozást.

A Triumph Scrambler 1200-ra tervezett kipufogók is tartják a gyári vonalvezetést. A titánból készült kipufogók esetében valami kevesebb a teljesítmény növekedés. A 2.4 lóerő mellé 2.7 Nm nyomatékot kapunk, az elérhető súlycsökkenés 1.9 kilogramm. A tervezésnél külön figyeltek, hogy a lábnál csökkentsék a vezetőre érkező hőt, egy különleges burkolattal.

A Triumph Speed Twin esetében igazán stílusosan sikerült megoldani az elvezetést és a kidolgozottságot is. A titánból készült esetén a súly csökkenés 1.1 kg, míg a lóerő 1.7 és 3.3 Nm a nyomaték emelkedés.

A kipufogókat azoknak ajánljuk, akik szeretnének némi súlycsökkenést és plusz erőt elérni, kellemes hangzás mellett.

ugrás fel