EST. 2002

Andrew Pitt a BSB-ben lel menedékre

Andrew Pitt nevével legutóbb a BMW Reitwagen csapattal összefüggésben találkozhattunk, amely a bajorok privát gárdájaként két S1000RR-rel képviseltette magát a Superbike világsorozatban.

A gyenge szereplés azonban, ha gyenge pénzügyi háttérrel párosul, az sosem jó ómen: sajnálatos módon id? el?tt utol is érte a végzete az alakulatot: így maradt motor nélkül Pitt és a csapat másik fele, Roland Resch.

Úgy t?nt, hogy az ausztrálra id? el?tti vakáció vár, de mégsem így lesz: Pitt a brit SBK-ban talált menedékre, ahol a Yamahával tevékenyked? Motor Point együttes tudja foglalkoztatni. A BSB egy magas színvonalú bajnokság, amely ugyan nem a világszéria, mégis megfelel az egykori világbajnoknak, aki már a soron következ? Mallory Parkban rendezend? versenyeken rajthoz állhat az R1-gyel.

Pitt egyébként a Neil Hodgsont helyettesít? Ian Lowry-t helyettesíti. ‘Követem a BSB eseményeit és konkrétan a csapat teljesítményét is. Remélem, a segítségükre lehetek. Még sok pályát meg kell tanulnom, de alapvet?en tetszik a sorozat hangulata, és egy borzasztóan jó motort fogok kapni. Csak hozzá kell szoknom. Már nagyon várom, hogy kezdhessem’ – mondta Pitt.

ugrás fel