EST. 2002

Arai: egy sisak Japánért

Az Arai egy ‘Quantum Flag Japan’ nev? speciális kiadást jelentetett meg a piacon azzal a nem titkolt céllal, hogy a katasztrófa sújtotta szigetországi régióknak segélyt tudjon nyújtani vásárlóin keresztül. Ennek szellemében minden eladott bukósisak után a gyártó 100 eurót a japán Vöröskeresztnek adományoz, a pénz pedig ily’ módon közvetlenül a leginkább rászorulókozoz jut el.

Az akció a japán Arai anyagyár, az európai vezérképviselet, az Aldo Drudi nevével fémjelzett BER Racing Italy designstúdió és a hivatalos viszonteladók szoros együttm?ködésének köszönhet?en jöhet létre. Az egyedi fényezés maga maestro Drudi légecsetét dicséri, ha úgy vesszük, a ‘Flag’ széria folytatása, s természetesen a Japán nemzeti zászlón szerepl? szimbólumot, a Felkel? Nap emblémáját formázza. Maga a sisak a sportos-túrás Quantum modell minden el?nyét kínálja a leend? tulajdonosoknak, az alapváltozattal egy árfekvésben kerül forgalomba.

A Quantum Flag Japan limitált példányszámban lesz elérhet?: a rendelésben a hivatalos márkakereskedések tudnak majd segíteni (Magyarországon a Motoroázis). Konkrét érkezése 2011 szeptemberére várható. XS-t?l XXL-es méretig lesz kapható.

 

Motoroázis
1149 Budapest, Nagy Lajos Király útja 138.
Telefon/fax: +36 1 465-0909 vagy 465-0910
www.motoroazis.hu

ugrás fel