EST. 2002

Árverésre kerül Marlon Brando Harley-Davidsonja

Június 27-én kerül árverésre a 2004-ben elhunyt amerikai színész, Marlon Brando 1969-es Harley-Davidson Electra Glide-ja, amit Brando 1970-ben vásárolt.

A motorban 13 859 mérföld van, a napi számláló 556 mérföldet mutat, de ezen kívül, például a motor állapotáról nem árult el semmit az aukciósház.

Marlon Brando Harley-Davidson aukció

A kikiáltási ára 100 000 dollár, a várakozások szerint a leütés 200 000 és 400 000 dollár között fog megtörténni. Korábban Jerry Lee Lewis és Buddy Holly motorjai 385 000 és 450 000 dollárért keltek el, így sejthet?, hogy Brando HD-ja is hasonló értéket képvisel.

Marlon Brando Harley-Davidson aukció

„Szeretek sötétben ébren lenni, hajnalban, mikor még mindenki alszik. Azóta van ez, mióta el?ször New Yorkba költöztem. Ilyenkor megy a legjobban a gondolkodás és az írás. Az els? New York-i éveimben gyakran ültem motorra az éjszaka közepén, és csak úgy elindultam. Akkoriban nem volt olyan elterjedt a b?nözés, ha volt egy motorod, a házad el?tt parkoltál vele, és ott találtad reggel is. Csodálatos érzés volt nyáron hajnali egykor, kett?kor vagy háromkor motorozni a városban egy szál farmerban és pólóban, mögöttem egy lánnyal. Ha egyedül is indultam el, mindig találtam valakit’ – felelte egyszer Marlon Brando a kérdésre, hogy mit gondol a motorozásról.

Marlon Brando Harley-Davidson aukció

Az aukció itt érhet? el online: www.julienslive.com

ugrás fel