EST. 2002

Azokon a napokon rovat


Szóval van, amikor egyszer?en semmi nem jön össze. Fenntartja ugyan az ember az irányítás illúzióját, de már rég nem ? az, aki irányít. És van még, amikor minden szép, kerek, er? és kedv társad az úton, de az istenek finoman kobakodra koppintanak: nem addig a’.

Többnyire borzasztóan hálátlan dolog motorozással foglalkozó magazinban motoros témájú buktákat bemutatni. Biztosan preventív, vagy ha a baj nem nagy, mosolyogtató is tán. De a tudatalatti óvatosságra sarkallás mellett csak-csak bejátszik, hogy az ilyen tartalmak azért csak lelohasztják a kedvet a felszabadult motorosb?nözést?l. Most viszont, hogy beköszöntött a tényleg nem jó (helyenként kimondottan rossz) id?, és csak az igazán elszántak nem téliesítették még le paripáikat, már bátran nézegethetünk együtt mozgókép-válogatást ‘kress’ témakörben, nem igaz? Hiszen ha kedvünket is szegné a sok szanaszét repül? alkatrész, meg a hirtelen sérül? végtagok, a videók a motorozástól biztosan nem veszik el a kedvünket – legfeljebb a munkavégzést?l, de az meg más lapra tartozik.

Annyiféle kultúra, annyiféle stílus, annyiféle helyzet, és a lényeg valahol mégis ugyanaz. Derüljön vagy borzadjon el felebarátai cselekedetein Ön! Amennyiben valamelyik videót már látta, haladéktalanul írja be a kommentek közé!


Felvonulás Moszkvában: aznap reggel senki nem erre készültNikopolidisz zászlós meg a fizika törvényeA körültekint?


Amikor az idiotizmus kitartással párosul


Vakáció


Sosem lehetsz elég óvatos!


És aki még csak most kezdi…

ugrás fel