EST. 2002

Bedobta az MV Agusta a gyeplőt a lovak közé

Megvásárolható a Supersportból ismert F3 XX Cast Corse! Hosszasan lehetne gerjedni ezen a supersport világbajnokságra született fenevadon, mivel miden részletében a verseny technológia élvonalát látjuk, exkluziv olasz formában. De itt van három egyszerű adat, ami jól érzékelteti a helyzet komolyságát: 160 lóerő, 13 000 fordulat percenként és 145 kg.

798 köbcentis, három hengeres, 12 titánszelepes erőforrást MecTronik EBMKELD2 nevű verseny elektronika szabályoz, aminek az eredménye plusz 12 lóerő az utcai testvérrel szemben, ráadásul az összes adat elérhető egy outputon keresztül, hogy tovább elemezhesd a legjobb köröket. SC Project kipufogó rendszer, STM kuplung, Brembo T-Drive fékek, Marzocchi 43mm villák és Öhlins TTX36 hátsó rugós tag és persze szénszálas kaszni.

Egyelőre az értékesítés részleti még nem világosak, így nem tudni, limitált lesz-e a gyártása, illetve tényleg akárki elviheti, aki kifizeti az árat. Apropó ár, erről sincs még infó, de ahogy a spanyol Autobild fogalmaz, ha az árcímkét keresed, ez nem a te motorod lesz…

Via Autobild.es

ugrás fel