EST. 2002

Bemutatják a Ducati Panigale V4 R verzióját

Vége a várakozásnak, a hétvégén Michele Pirro ( Olasz Superbike Bajnok ) egy bemutató kört fog motorozni a BSB utolsó fordulójában.

Brands Hatch tökéletes hely arra, hogy a Ducati bemutassa új fegyverét. A Panigale R  MotoGP tapasztalatokra épít, és jövőre többek között a BSB sorozatban is indítja a gyártó a típust. A WSBK sorozatban Davies és Bautista lesz az a két versenyző, akinek meg kellene törni a Kawasaki egyeduralmát.

Paolo Ciabatti a legutolsó teszten Aragonban elárulta, hogy a V4 sokkal gyorsabb mint V2-es elődje. A motort ott is az a Pirro tesztelte, aki 2018-ban is megnyerte az Olasz bajnokságot. Érdekesség képen jegyezzük meg, hogy Michele sisakján az egyik legnagyobb szponzor az Olasz rendőrség.

Közben a regnáló világbajnok is nyilatkozott a témában, Rea szerint ha azt mondjak, gyorsabb a V4 akkor az úgy is van, de Ő nem aggódik. „Van egy új motorunk a ZX-10RR, nagyon lelkes vagyok az új modellel kapcsolatban. Sok inputot adtam a csapatnak, és biztos vagyok benne, hogy előre tudunk lépni. „

 

ugrás fel