EST. 2002

Bence és a kétütem?

Szvoboda Bence számára egy rémálommal felért a 2013-as esztend? végkifeljete. Hiába nyerte meg itthon immáron hetedjére a magyar bajnokságot, és hiába képviselte Magyarországot a sportág legnagyobb eseményén, a Nemzetek Krosszán, a cseh bajnokság utolsó fordulóján súlyos sérüléseket szenvedett. Egy hétig feküdt a kórházban, ahol még az RTL Klub stábja is meglátogatta:

MX2-es bajnokunk két teljes hónapig pihent, de már g?zer?vel készül a 2014-es szezonra, ami páratlan pályafutásában újabb mérföldköveket tartogat. A hazai bajnokságban fellép a királykategóriába, az MX1-es géposztályba; a német bajnokságban visszatér a vébésztárok közé a Masters, vagyis a Mesterek kategóriájába; és kipróbálhatja magát a nagyköbcentis kétütem? motoroknak életre hívott Európa-bajnokságon.

Technikai partnerünknek, a KTM-nek fontos ez az új sorozat, így kötelességünknek érezzük, hogy méltóképpen képviseljük az osztrák motorgyártót és a csapatunkat, a HTS KTM Team-et ebben a különleges bajnokságban, Bence személye pedig garancia a sikerre! Már meg is kapta edz?motorját, amivel számolatlanul rója a köröket, hogy a versenyek kezdetére a lehet? legszorosabb barátságot kösse a KTM 250 SX típusú modellel.

Nemsokára egy videót is közlünk, hogy mindenki élvezhesse a kétütem? motor gyönyör? zenéjét és Bence bámulatos motorozási stílusát!

További fotók a TEAM HTS KTM oldalán : itt

ugrás fel