EST. 2002

Benépesült a Suzuki falu

A sajtótájékoztató családias hangulatban zajlott. Az eseményen megtudhattuk többek között, hogy a Kupán 12 ország, 26 versenyzője képviselteti magát. Olaszország, Csehország és Spanyolország egy-egy fiatal tehetséges női versenyzőt is elindított a kupasorozaton. Elena Rosell Aragon a spanyolok női motorosát külön kiemelték a szervezők, hiszen az első qualifikációs edzésen a hetedik időt futotta. Mindenki nagy bánatára a hölgy csak szabad kártyával indul a futamon.

A csapatvezetők saját maguk mutatták be versenyzőiket. Szabó Attila, aki természetesen Rizi társaságában érkezett a sajtótájékoztatóra, örömmel prezentálta az újságíróknak a Suzuki King- Road pilótáját, aki a magyarországi GSX-R Kupa győztese. Ezt követően közös kép készült a GSX-R Európa kupán induló csapatokról. A sajtótájékoztató végén alkalom nyílott egy kötetlen beszélgetésre. 

Kunihiko Uetsuki, a Suzuki európai termék igazgatójának nagyon tetszett a magyar GSX-R kupa létezése, így rögtön szóba elegyedett Szabó Attilával. Természetesen a magyarországi kupasorozatról beszélgettek. Úgy látszik egészen Japánig, eljut a magyar GSX-R Kupa híre.

Team Suzuki

ugrás fel