EST. 2002

Beszélgetés Horváth Gábor kajakozóval

Jól gondolom, hogy te is a városban motorozol a legtöbbet?

Igen, azért is választottam ezt a motort magamnak, mert kényelmesebb, mint a gyorsasági gépek. Két edzésünk van minden nap, ha autóval járnék az edzések közti id?t, szinte csak abban tölteném. Ha van id?m, akkor elszoktam menni hosszabb utakra és nekem arra is megfelel az MT. Néha egy-egy speedmotoros srác elcsodálkozik a piros lámpáknál, hogy mire is képes a nyomatékgyár.

Egy baja van az MT-nek, hogy túl kicsi a tankja és s?r?n meg kell állni, tankolni.

Ez nem baj, úgyis jó leszállni róla és bedobni egy kávét a hosszabb utakon. Végül is erre találták ki, hogy ott álljon a kávézók el?tt. Aki meg speed gépet akar venni, az ne gondolkozzon egy ilyen motor vásárlásán, mert ez nem arra való. E mellé viszont nekem is jó lenne egy kis gyorsasági, ha néha ahhoz támadna kedvem.

Olvastam rólad egy cikket a CKM-ben még régebben, hogy quadozni is szoktál. Ez így van mostanában is?

Ha alkalmam adódik rá, akkor szívesen megyek, de soha nem volt saját quadom. Most, hogy így mondod, lehet, hogy el is kérek egyet, mert azzal legalább ilyenkor is lehet menni.

Akkor én is hozok egyet és tartunk egy kis quados kiképzést az olimpia bajnokainknak. Ha leszerveztem, majd szólok. Köszönöm a beszélgetést és további sok sikert, balesetmentes motorozást kívánok.

Benk? Zsolt

ugrás fel