EST. 2002

Biaggi: a bajnokságnak egyáltalán nincs vége

‘Egyáltalán nincs még vége a bajnokságnak’ – mondja Max Biaggi, a címvéd?. Nagyon reméljük, mondjuk erre mi. A soron következ? misanói futamot 62 pontos, tetemesnek mondható lemaradással várja az Aprilia csillaga – 195 pontot motorozott össze eddig az összetettben vezet? Carlos Checa az Althea Ducatival. 

A San Marinói Nagydíj tavaly Massimilianóról szólt, aki a majdnem teljesen hazai közönség el?tt egy csodálatos duplázással rukkolt el?. Egészen más id?szak volt, most viszont roppant nehéz lesz, mégis nagyon bízik a fordulatban az olasz. Kell is a fordulat, hogy a 2011-es kiírás ne d?ljön el idejekorán. Idén azonban még futamgy?zelem nélkül áll Biaggi, erre hajt – helyzetét pedig nehezíti a Milleren beszedett sérülés, ami a Rea-vel közös esés következménye. A Kalóz a bordáját fájlalja.

‘Sajnos igaz, a Milleren szegényebb lettem egy versennyel és alaposan összetörtem magam’ – meséli az apriliás. ‘Rea motorja a bukás után csúnyán eltalált, teljesítettem a második versenyt, de a nap végére teljesen szétestem. Mindennek ellenére szeretnék jól menni Misanóban, nagyon tetszik a pálya és ismerjük is, hiszen tesztpályánk volt az idei felkészülés során. Nehéz lesz megismételni a tavalyi duplát, de egy jó eredmény nagyon kéne, hogy játékban maradjunk a bajnokságban. A sok szurkoló biztosan feledteti majd a bajokat!’

ugrás fel