EST. 2002

BMW limitált ajánlat korlátlan kalandokhoz

BMW R 1250 GS ÉS BMW R 1250 GS ADVENTURE MOST AJÁNDÉK TÚRADOBOZOKKAL. A KEDVEZMÉNY ÍGY 500 000 VAGY 600 000 FT (MODELLTŐL ÉS DOBOZ TÍPUSTÓL FÜGGŐEN).

A BMW GS kereke nyomot hagy a homokban, port a kabátodon és emlékeket a szívedben… A BMW R 1250 GS és BMW R 1250 GS Adventure  limitált ajánlatainkkal nincs legyőzhetetlen akadály. „Mit vigyek magammal a következő túrára?” Bármit, amire szükséged van az ismeretlen szépségek felfedezéséhez és a kihívások legyőzéséhez. Köszönhetően a BMW túradobozainak*.

A BMW R1250 GS LIMITÁLT AJÁNLAT

A BMW R 1250 GS a teljesítményt lenyűgöző hatékonysággal ötvözi. Akár városban, akár autópályán vagy természetesen terepen: minden megtett kilométer egyre nagyobb szabadságot ad és növeli a motorozás élményét.

Most a BMW vario oldaldobozokat és topcase-t (összesen 500 000 Ft* értékben) ajándékba adjuk.

Bővebb infó a motorról: a linken

BMW R 1250 GS ADVENTURE LIMITÁLT AJÁNLAT

A BMW R 1250 GS Adventure a kihívásokra készült. A nehéz útvonalak, a kedvezőtlen körülmények és a legtávolabbi úticélok sem jelentenek akadályt a túraendúrok királyának.

Most a BMW alumínium oldaldobozokat és topcase-t (összesen 500-600 ezer Ft* értékben) ajándékba adjuk.

Bővebb infó a motorról: a linken

*Az ajánlat csak új motorkerékpárokra vonatkozik a résztvevő BMW Motorrad márkakereskedésekben, a rendelkezésre álló készlet erejéig, de legkésőbb 2020. október 31-ig. Az ajánlat nem kombinálható a BMW R 1250 GS és BMW R 1250 GS Adventure egyéb kereskedelmi ajánlataival. További információért kérjük keresd hivatalos BMW Motorrad márkakereskedőd!

CSÚCSTERMÉKEK KEDVEZMÉNNYEL.

Függetlenül attól, hogy a GS vagy a Bowler bukósisakot, illetve az enduro vagy a túra motoros ruháinkat választod, most 20%* kedvezményt adunk. A hozzá való kesztyűkre, csizmákra és esőruhákra is érvényes az ajánlat.

Termékeink biztonságos motorozási élményt és optimális védelmet nyújtanak minden időjárás esetén. A kiváló minőségű, innovatív anyagok és a sok apró részlet még nagyobb kényelmet garantál az utazások során. #makelifearide

* A kedvezményes időszak: 2020. szeptember 1-től szeptember 30-ig tart, kizárólag a résztvevő BMW Motorrad márkakereskedőknél és a kiválasztott termékekre, a készlet erejéig érvényes. További információ a BMW Motorrad márkakereskedésekben.

bővebb infó a linken

ugrás fel