EST. 2002

BMW Motorrad Days 2022

A BMW Motorrad Days 2022. július 2-án és 3-án kerül megrendezésre a berlini kiállítási területen. A világ legnagyobb BMW Motorrad találkozója közvetlenül a Pure&Crafted Fesztivál (július 1.) után kerül megrendezésre, és története során először invitálja nemzetközi rajongótáborát a német fővárosba.

„Úgy gondoljuk, hogy Berlin tökéletes helyszín a BMW Motorrad Days számára. A gazdag kulturális tapasztalatokat, valamint a környékbeli kirándulási lehetőségek széles skáláját és az egyedülálló életstílust kínáló, nemzetközi nagyvárosként jegyzett német fővárosában minden adott ahhoz, hogy a BMW Motorrad Days még változatosabbá és vonzóbbá váljon” – mondta Dr. Markus Schramm, a BMW Motorrad vezetője. A nemzetközi BMW motorkerékpár-gyártás szíve 53 éve Berlinben, az itteni gyárban dobog, és szinte minden BMW motorkerékpár gumiabroncsaiban berlini levegő van.

Az új termékek, a lenyűgöző mutatványok, a tesztmotorozási lehetőségek és a közös gurulások mellett a látogatókat még sok más érdekesség is várja. A világ minden tájáról érkező motorkerékpár-rajongók már most bejegyezték a rendezvényt naptárukba, mint kihagyhatatlan eseményt. Az olyan távoli országokból – mint például az Egyesült Államok, Japán vagy Ausztrália – érkező látogatók, a sport-, túra- és endurómotorosok, vagy az épített motorok, netán a motorsportok rajongói, mind megtalálják a BMW Motorrad Days-en a számukra legmegfelelőbb eseményt. Akár napközben, a hatalmas területen barangolva a régi és új motorkerékpárok között, akár este, az élőzenés forgatagban.

A Streetbike Stunt Show, a Trial Show és az FMX Show bámulatos ügyességű résztvevői a fizika határait feszegetik. A meredek falon versenyzők régi hagyományait pedig az Original Motodromban, a világ legrégebbi, még mindig „utazó” meredek falán elevenítik fel. Donald Ganslmeier és csapata lélegzetelállító stílusban dübörög át a fából készült deszkákon történelmi motorkerékpárokkal. A custom motorkerékpárok rajongói pedig a Wheels Area-ban élhetik ki magukat.

A teljes termékkínálatot bemutató tesztmotorozási lehetőségek mellett természetesen Berlin és Brandenburg bájos környékét is érdemes felfedezni motorral. A látogatók a helyi vezetőkkel szervezett tesztmotorozási akciók és a vezetett endurótúrák keretében ismerhetik meg a vidéket. Még azok a leendő motorosok is, akiknek még nincs jogosítványuk, kipróbálhatják magukat egy BMW motorkerékpáron. Enduró tréningeken való részvételre is lehetőség nyílik majd.

Egy másik kiemelkedő esemény a BMW motorkerékpár-gyárban tartott üzemlátogatás lesz, amely a BMW Motorrad Days keretében most először nyújt betekintést a nemzetközi motorkerékpár-gyártásba.

A kiterjedt kiállítási és vásárterület a BMW Motorrad sokszínűségét tükrözi. A BMW Motorrad teljes termékpalettája mellett a látogatók egy-két meglepetésre is számíthatnak. Mintegy 50 kiállító lesz jelen a helyszínen, hogy tanácsot adjon a potenciális ügyfeleknek, valamint bemutassa az új ötleteket és a BMW Motorradhoz kapcsolódó innovatív kiegészítőket.

A fiatal vendégekről sem feledkeztek meg a szervezők: a Kids Area-ban rengeteg izgalmas játék és egy speciálisan erre a célra kialakított Kids Bike pálya várja a vendégeket – az izgalmas és akciódús hétvége garantált.

A program újdonsága a Pure&Crafted Fesztiválról ismert General Store, számos kiállítóval az életmód szektorból, valamint a „The House of Machines” bár a Marshall élőzenei színpadával.

Mindenki, aki távoli tájakról álmodik, megnézheti a moziteremben az egyik úti beszámolót, miközben a motorsport rajongói a BMW Motorrad WorldSBK csapat sztárjait láthatják.

A BMW Motorrad Days már régóta hagyományos eseménynek számít, és minden motoros naptárában állandó helyet foglal el. Az eseményt 2001-ben rendezték meg először az ausztriai Seefeldben, majd 18 alkalommal Garmisch-Partenkirchenben. A 2020-as és 2021-es évben az eseményt a globális járvány miatt nem tartották meg. A „BMW Motorrad Days Berlinbe költözik” elhatározás azzal a céllal született, hogy a jövőre nézve új utat törjön a márkafejlesztés terén, új koncepciókat dolgozzon ki, s mindezek által a BMW Motorrad Days erőteljes, friss lendületet kapjon. Berlin emellett ideális platformot biztosít a két keréken is megvalósuló modern városi mobilitási koncepciók számára.

A Pure&Crafted Fesztivál közvetlenül a BMW Motorrad Days előtt, július 1-jén kerül megrendezésre. A 2015-ben Berlinben elindított és a BMW Motorrad által kezdeményezett fesztivál második alkalommal kerül megrendezésre a berlini kiállítási terület nyári kertjében, és természetesen idén is a BMW Motorrad a főszponzor. A rajongók az élő zene, a motorkerékpáros kultúra és a heritage életérzés különleges keverékét élhetik át.

A BMW Motorrad Days elővételes jegyértékesítése már megkezdődött. A napijegyek 10 euróért (szombat) vagy 5 euróért (vasárnap), a kombinált jegyek (szombat és vasárnap) 12 euróért vásárolhatók meg. Gyermekek és fiatalok 15 éves korig ingyenesen vehetnek részt a rendezvényen (az ingyenes belépőjegyet továbbra is be kell szerezni). Jegyek az online áruházban kaphatók ezen a linken:

https://www.ticket-onlineshop.com/ols/bmw-motorrad-days/de/bmw-tickets/channel/shop/index

A Pure&Crafted Fesztiválra is megkezdődött az elővételes jegyértékesítés, a jegyek most 30 euróért vásárolhatóak meg a www.pureandcrafted.com oldalon.

ugrás fel