EST. 2002

BMW Rent a Ride

Hamarosan több európai országban is bérelhetünk a német gyártó márkakereskedőitől motorkerékpárt. A „ Rent a Ride” szolgáltatás lényege, hogy akár rövid időre is használhatunk majd, a BMW motor palletájáról modelleket, úgy, hogy csak egy telefonos applikációban kell regisztrálnunk magunkat.

Az app-ban kiválasztjuk az adott motort, majd a kereskedőt, és azonnal látjuk a szabad időpontokat és a szolgáltatás árait. A márkakereskedők minden kiadás előtt egy átfogó tájékoztatást nyújtanak a kiválasztott modellről.

Ráadásul, opcionálisan is összeállíthatjuk a bérlésre kiválasztott motort. Az adott időszakra kérhetünk különböző tartozékokat, túradobozokat vagy más hasznos kiegészítőt. A fel és leszerelésről természetesen a márkakereskedésben gondoskodnak.

Timo Resch, a BMW Motorrad értékesítési és marketing igazgatója kifejtette: „ A mobilitás szolgáltatás a jövő üzleti stratégiája. A Rent a Ride egy ügyfél orientált, mobilitási igényeket kielégítő szolgáltatás. Ha az első év sikeres lesz, kiterjesztik az egész BMW hálózatra.”

Az első évben Németországban, Franciaországban és Ausztriában lesz elérhető a szolgáltatás.

További infókat találtok a https://www.rentaride.com/en/customer oldalon, elsőre végignézve, a teljes BMW motor kínálat bérelhető.

ugrás fel