EST. 2002

Bruce Willis felajánlja motorjait

A hazánkat is megjárt Bruce Willis személyes motorgy?jteményének öt darabját ajánlja fel egy nonprofit szervezet jótékonysági akciójára. A texasi székhely? Boot Campaign az árverés bevételét az Egyesült Államok háborús veteránjai javára fordítja.


A színész egy 1962-es Cushman Eagle-t, egy 1972-es Harley-Davidson Sportster Ironhead XLH-t, egy elektromos Yamaha TW-t (1988), egy ’91-es évjáratú Yamaha XT 350-et és egy 2005-ös Ducati 1000DS-t adott az árverésre, ez utóbbi motor hiába lesz nyolc éves jöv?re, csak 285 mérföld (450 km) van benne. A gépekre már lehet licitálni a charitybuzz.com oldalon, az árverés egy hónapig tart. 

Bruce Willis, akinek édesapja szintén katona volt, így nyilatkozott: ‘Szerettem volna úgy felhasználni a motorjaimat, hogy a hadsereg egykori tagjai lássák javát. Boldog vagyok, hogy a Boot Campaign megadta számomra ezt a lehet?séget: visszaszolgáltathatok valamit hazánk igazi h?seinek. Nagyon jó volt velük motorozni, de most remélem, hogy a veteránjainknak fognak segítenek.’

ugrás fel