EST. 2002

Budapesten debütált a Sarudon megalakult, Motorosok az állatokért Mozgalom

Indokolt volt az impozáns helyszín választása, mivel a mozgalmat első perctől támogatásáról biztosította a Harley-Davidson Budapest. Hankó Ákos, a Szalon vezetője hangsúlyozta, hogy nagy örömmel támogatják a mozgalmat, mivel a srácok célkitűzései valóban egy nagyon jó ügyet szolgálnak.

Mi a cél?
Az ivartalanítási program népszerűsítése, küzdelem a szaporítótelepek, az állatviadaloztatók és az állatkínzókkal szemben.

Hiánypótló ez a kezdeményezés, mert eddig nem volt az állatvédelemnek és a motorozás szerelmeseinek közös halmaza Magyarországon. Szerencsére ez a szimbiózis megvalósult. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a Harley-Davidson Budapest Szalonban megrendezésre került sajtótájékoztatón egy asztalnál ült a Harley Davidson Budapest vezetője (Hankó Ákos), a chopperes (Rádi Károly-Motorosok az Állatokért), az állatvédő (Bregócs Edina-Motorosok az Állatokért, Kapin Richárd-Szurkolók az Állatokért, Kovács Sándor-Motorosok az Állatokért), a Macskaárvaház kuratóriumi tagja, valamint egy quad és jetski forgalmazó cég ügyvezetője (Bóday Pál) és nem utolsó sorban a StuntRider bajnok (Palatinus Attila).

A jó hangulatban zajlott sajtótájékoztatón mindenki egyetértett abban, hogy ott ahol közösek a célkitűzések, a sikerek és az eredmények nem maradhatnak el. Ebben a reményben indult útjára Magyarország új állatvédelmi mozgalma, a Motorosok az Állatokért.”

 

ugrás fel