EST. 2002

Carmichael els? bevetése

Alig mosta le magáról Ricky Carmichael a szuperkrossz-világbajnokság vancouveri összecsapásának porát, máris Floridába utazott, hogy újdonsült csapata autóit tesztelhesse. Ricky gépe vasárnap este landolt Orlandóban (az sx verseny szombaton volt), reggel 8:30-kor már a pályán körözött egészen délután ötig. Ricky csapata három autót is a rendelkezésére bocsátott: egy úgynevezett Late Model Car-t, ami a „The car of tomorrow” elnevezés? szériában használatosak, egy ARCA modellt, valamint a NASCAR csúcsának számító Nextel Cup négykerek? is a pitben várta a 16-szoros bajnokot.

Az autók minden egyes szegletét szenzorokkal szerelték fel a mérnökök, hogy minél pontosabb információkat kapjanak Ricky vezetési stílusáról. A begy?jtött adatokat a szünetekben tanulmányozta RC és vetette össze azt tapasztaltabb pilóták adataival, így egy átfogó képet kaphatott arról, hogy miben kell még er?södnie a következ? hetekben.

Ricky elmondása szerint nagyon élvezte a tesztet, sokat tanult, de még van hová fejl?dnie, ha márciusban jól akar szerepelni els? versenyén, addig folyamatosan teszteli a négykerek? izomgépeket.

ugrás fel