EST. 2002

Celebek Motoron: Jeremy Irons köztünk BMW-zik

Az Oscar-díjas színész egy BMW R 1200 GS Adventure Triple Black modellt használ Magyarországon.

Etyeken forgatja a Showtime nagysiker? történelmi sorozatának, a Borgias-nak a második évadát Jeremy Irons. Az Oscar-díjas brit színészr?l köztudott, hogy nagy rajongója a túramotorozásnak, és mind Nagy-Britanniában, mind Magyarországon a BMW motorjaival rója az országutat.

 
Jeremy Irons, Paul de Courtois (a BMW Magyarország ügyvezet? igazgatója), Zámbó Balázs és a ‘szolgálati’ Triple Black

Irons tavaly, a sorozat els? évadának forgatása alkalmával már használt egy BMW R 1200 GS-t hazánkban, amivel annyira elégedett volt, hogy úgy döntött, idén ismét a legendás túramotor-család tagjának nyergébe ül. A különleges, fekete fényezés? BMW R 1200 GS Adventure Triple Black modellt Jeremy Irons novemberig, az évad forgatásának végéig használja majd.

A színésznek Zámbó Balázs, a BMW Magyarország motorkerékpár menedzsere adta át a gép kulcsait: „Nagyon örülünk, hogy Irons úr ismét a mi motorkerékpárjainkat választotta magyarországi tartózkodása során. Fontosnak tartjuk, hogy egy ilyen fontos vendég minél több oldalát ismerhesse meg az országnak, amihez remek lehet?séget kínál a túramotorozás” – nyilatkozta a menedzser.

A 110 lóer?s, különleges kiadású BMW-t Irons hétköznapokon f?leg a városban, hétvégenként pedig vidéki túrái alkalmával használja majd.

ugrás fel