EST. 2002

Chris Birch lenyűgöző videója egy motoros paradicsomban

A KTM motorosa és oktatója, 30 éve motorozik és 10 éve oktat lelkesen, több mint 5000 embernek segített, hogy jobban kezelje a motorját terepen.

A mostani videóban nem ez a cél, sokkal inkább az ellazulás, kikapcsolódás és a gondolatok, hogy miért is szeretünk motorozni. Elképesztő táj, nyugalom és a világ egyik legjobb motorja a KTM 1290 Super Adventure. A 12 órás anyagból sajnos csak 2.34 lett feltöltve a youtube csatornára de így is minden másodperc megéri a csodálatos Új-Zélandon.

Say No to Slow – ADV Bike Training from Chris Birch – Off Road Coach on Vimeo.

Aki többet szeretne tudni Cris munkásságáról, esetleg úgy érzi jobban kezelné saját terepmotorját, annak ajánljuk az általa összeállított 15 +1 részes oktató filmsorozatot. A Say No to Slow – ADV Bike Training a vimeo.com oldalon érhető el, részenként 5 dollárért, vagy összesen 35 dollár ellenében. Chris eddigi munkásságát nézve biztosan megéri a több mint 3 órás anyag az ellenszolgáltatás. A videók tartalma semmit nem nélkülöz, lábtartás, kanyartechnika, testtartás, fék és kanyar, motorbeállítás és gumi, stb.

A teljes 15 rész innen tölhető le

 

ugrás fel