EST. 2002

Continental MultiViu Sports kijelző

A Continental egyértelműen nagyon aktívan fejleszt az elmúlt időszakban elektronikai területen. Vezetést könnyítő eszközt fejlesztettek a Triumph Tiger modellhez, most pedig bemutatkozik az újra gondolt kijelzőjük a MultiViu.

A továbbfejlesztett TFT kijelző már OEM kiegészítőként jelen is van a piacon, mivel a KTM 1290 Super Adventure S és a KTM Super Duke R modellekbe is ez a típus kerül. Az új MultiViu kijelző 5 és 7 hüvelykes méretben érhető el. Optical Bonding technológiával rendelkezik, melyre védőüveget helyeznek fel. Az védőüveg meggátolja a nedvesség képződését és a zavaró tükröződést is. A képernyő felbontása 800×480 pixel mindkét méret esetén, míg fényereje eléri az 1000 cd/m2-t. A változtatható grafikát az 1000:1 kontraszt teszi igazán jól láthatóvá.

A kijelzőbe könnyen integrálhatóak olyan gyártói platformok, mint a zenei streamelés, vagy az időjárás-előrejelzés. Az okostelefon összeköttetést egy nyílt forráskódú alkalmazáson keresztül történik a BluetoothLow Energy segítségével.

A közeljövőben elérhető lesz a kijelző a érintőképernyős verziója is.

ugrás fel