EST. 2002

Csúcs motyó: Alpinestars S-MX2

Gondolom Ti is voltatok már úgy, hogy a belvárosi forgatagban nem szívesen szlalomoztatok a kocsik között tornacsukában, viszont egy motoros csizma felhúzásához sem füllött igazán a fogatok. Itt a megoldás: Alpinestars S-MX2 motoros bakancs.

Melyiket válasszam?

Szinte mindent tud, amit egy ilyen lábbelinek kell. Kemény a talpa, akár a legjobb versenysurranóknak, koptató az orron, állítható csat a lábfejen, gumírozott orr, hogy a váltókar se csessze szét a kicsikét.

Csupán egy szépséghibája van: az ára. A márka hazai forgalmazójánál 39.900 (akciósan!!) jó magyar forintot kell leszurkolni a kasszába, ha egy ilyen lábbelivel akarsz villogni. Egy SMX Plus versenycsizmáért meg egy tizessel kell csak többet fizetni.

Robogózáshoz is kiváló

Viszont nem nyekereg, akár egész nap a lábadon lehet, és űberfasza a dizájnja. Felveheted épp úgy egy kis robogózáshoz, mint mondjuk egy 1098-ashoz. Két színben kapható, fehérben és feketében.

A szezon végéig fogom nyúzni, tesztpéldányunkat, a tapasztalatokról pedig részletesen beszámolok a [motorinfo.hu] hasábjain.

Beszerzés

Pardi motorsport

Cím: 1095 Bp., Soroksári út 48-54
Telefon: 06-1-555-8000
Mobil: 06-20-249-7410
e-mail: info@pardi.hu
web: www.pardi.hu

ugrás fel