EST. 2002

Csúszik a csodasisak gyártása

Marcus Weller, a Skully vezérigazgatója hét városban, többek között New Yorkban, Bostonban, Londonban és Sydney-ben is megjelenik, hogy az Indiegogón felbukkant támogatóknak és az els? sisakok megrendel?inek személyesen mesélje el, hol tart a fejlesztés, és bemutassa a sisakhoz tartozó mobiltelefonos alkalmazást.

A Skully AR-1 „a világ legokosabb bukósisakja’ címke alatt robbant be a köztudatba. A plexi bels? oldalára vetített infók valóban forradalmian új megoldást jelentenek, és a visszapillantó kamera és a sisak által alkalmazott többi digitális technológia (GPS, zenelejátszó) is vonzóvá teszi az AR-1-et 1 360 eurós árcédulája ellenére.

Skully AR-1 késik a z els? példányok szállítása

Weller elmondta, hogy a sisakot a Szilícium-völgyben a Flextronics fogja gyártani, ami azonban egy bukósisaknál még fontosabb, hogy ki gyártja magát a sisakhéjat, arra nem tudott egyértelm? választ adni. Kap egy extra réteg karbont – ennyi az infó, ami lássuk be, nem valami konkrét.

A telefonos alkalmazás kapcsán nem voltak túl lelkesek az els? kipróbálók, maga a sisak sokkal érdekesebb még akkor is, ha az els? példányok érkezése idén május helyett leghamarabb ?szre várható.

ugrás fel