EST. 2002

Dedikált Rizoma szett Vespa GTS 300-ra

Ahhoz nem fér kétség, hogy egy Vespa GTS 300 stílusos robogó, de ha egyedivé szeretnéd tenni, ez a testreszabott Rizoma készlet a legjobb választás. Valamilyen szintet minden motortulajdonos arra törekszik, hogy a saját járgánya egyedi legyen és kifejezze a stílusát. Ebben nyújtanak profi segítséget az olyan minőségi gyártok, mint a Rizoma. És amikor egy ilyen olasz tuning cég egy egész csomagot állit össze egy bizonyos modellre, az garantált siker.

A „kit” legkarakteresebb eleme az orr idomon, közepén végig futó alumíniumborítás arany színezésben és a hozzá tartozó első sárvédő dísz. Elegáns és szofisztikált, ráadásul csak 370 gramm extra súlyt jelent. Az oldalsó hűtőrácsok is kifogástalan minőségűek és a gyártó szerint még fokozzák is a hűtés hatékonyságát.

Amit ebben a speciális csomagban kínálnak még: állítható fék és kuplung kar, oldal támaszhosszabbító, rendszámtábla tartó és sport markolat. Kis részletek ezek de nagyot dobnak a motoron. Külön-külön is megvásárolhatóak és az igazán konzervatívak számára fekete színben is elérhetőek. Aki teljes bizalmat szavaz a Rizomának és az egész szettet megveszi kb. 1000 EUR-t fog költeni.

Via Autobild.es

ugrás fel