EST. 2002

Dirtpark: A krosszos mennyország

Nem hittünk a szemünknek, amikor megpillantottuk a Komló-Mecsekjánosi mellett található Dirtparkot. Azért jöttünk, hogy Németh Kornélról készítsünk egy kisfilmet (ezt is nemsokára láthatjátok), de a táj szépsége elvarázsolt minket, így hát megkértük a pálya tulajdonosát, hogy meséljen kicsit az amerikai álom megszületésér?l.

A legprofibb amerikai pályaépít? cég, a Dirt Wurx csapatának kreativitását dicséri ugyanis a látvány. Rich Winkler, cégtulajdonos és gárdája tervezi valamint építi az amerikai szuperkrossz bajnokság valamennyi pályáját, ezen kívül számtalan felkérésük van szerte a világon.

Hoffmann Balázs álmodott egy nagyot, és a nagykutyák nyomába eredt. Két évbe tellett míg kötélnek álltak, az eredmény pedig egy világszínvonalú létesítmény lett. A fejlesztés azonban nem állt meg. Balázs id?t és energiát nem sajnálva tökéletesíti álmát: a vizes blokk és az áramellátás kiépítése ezekben a pillanatokban is zajlik.

A napijegy ára, a 2500 Ft úgy is maradéktalanul megéri minden fillérét, ha az ember nem motorozni jön ide. A táj szépsége mindenkit le fog ny?gözni, ebben biztosak vagyunk, mert ez nem egy mocskos krosszpálya, hanem egy csodálatos dirtpark.

Dirtpark számokban

MX
Pályahossz: 2000 m
Kanyarok száma: 17
Akadályok száma: 15

SX
Pálya: Amerikai szabvány szerinti haladó nehézség?

Quad
Pályahossz: 1500 m
Kanyarok száma: 18
Akadályok száma: 20

Napijegy ára: 2500 Ft (online rendelés esetén: 2000 Ft)

További információk: www.dirtpark.hu

ugrás fel