EST. 2002

Ducati WDW2018

Az idei Ducati Week hihetetlen programokkal és nevekkel várja a látogatókat. Az elsők között erősítették meg, hogy ott lesznek a találkozón a MotoGp csapat versenyzői, Andrea Dovizioso és Jorge Lorenzo.

Ezen felül olyan nevek szerepelnek a listán mint Casey Stoner, Troy Bayliss és Carlos Checa , de Michele Pirro is várhatóan ott lesz a rendezvényen. Az SBK csapatból Chaz Davies és Melandri , valamint  Michael Ruben Rinaldi a Superstock 1000 bajnoka .

Ezzel még nincs vége, jönnek a szatellit csapat versenyzői: Danilo Petrucci és Jack Miller ( Pramac ), Tito Rabat, Xavier Simeon, Alvaro Bautista és Karel Abraham. Az SBK mezőnyből Xavi Fores és Lorenzo Zanetti. A versenyzőkkel a pálya mellett lehet beszélgetni és szelfiket készíteni.

Új hír a rendezvénnyel kapcsolatban, hogy a Ducati tart egy házi versenyt. A rajtrácson a MotoGp és Superbike versenyzők: Andrea Dovizioso, Jorge Lorenzo, Danilo Petrucci, Jack Miller, Chaz Davies és Melandri, valamint a legenda Troy Bayliss. A július 21-én tartandó futamon 12 versenyző áll majd rajthoz, a Panigale V4 speciálisan felkészített limitált verzióival. Várhatóan ezeket a motorokat majd később értékesíteni fogja a gyártó.

A névsor még nem teljes, mi csak remélni tudjuk, hogy a szervezők megtudják győzni Casey Stonert az indulásról. Az idei év nagy dobása lenne, Jorge Lorenzo és Casey Stoner egy pályán, még ha nem is GP motorokon.

A rendezvényről mindent megtudhattok a WDW App segítségével, letölthető Android és iOS rendszerekre is.

ugrás fel