EST. 2002

Egyedi Bonneville készült az idei DGR felvonulásra

Egyedi kollaborációval készül a Triumph és a Gibson amerikai hangszer gyár az idei Distinguished Gentleman’s ride-ra. Aki esetleg nem hallott volna a DGR-ról, ez az a rendezvény amikor klasszikus motorokkal elegáns urak és hölgyek összejönnek a világ nagyvárosaiban egy közös gurulásra, hogy felhívják a figyelmet a prosztatarák szűrés fontosságára és adományokat gyűjtsenek a betegség elleni küzdelemre.

1959 jelentős év volt mind két márka életében, Gibsonék megalkotta az azóta ikonikussá vált Les Paul gitárjukat a Brit motorgyárban pedig összerakták az első Bonneville T120-at, az angol superbike archetípusát. Innen az ötlet, hogy megjelenésében keresztezzék ezt a két korszakalkotó produktumot és az eredményt oda ajándékozzák a legnagyobb adomány felajánló, kiváló úriemberek guruláson résztvevő adakozónak.

A gitár kapott egy szép Triumphos hangszedőt és aláírta mind a két gyár első embere, a Bonneville tankját kézzel festették a gitár egyedi napégette színére, plakettet raktak a sárvédőre és a tanksapkára Gibson és Triumph logóval és „1959 Legends” felirattal, illetve az ülésen is alakítottak egy kicsit hogy három szintén az kollaborációnak emléket állító pengetőt is becsúsztathassunk a megfelelő zsebekbe.

A szabadfordításban kiváló urak futamját 9. éve támogatja a Triumph, ami alatt 900 város 100 000 motorosa 31 millió dollárt gyűjtött össze a férfiak mentális és fizikai egészségére és prosztatarák elleni harc támogatásár. Szerencsére már vagy 7 éve Magyarország sem marad ki a nemes célú és stílusos felvonulásból. Idén a szervezők Május 22.-ét választották globálisan a rendezvény megtartására, itt találjátok a Budapesti esemény Facebook oldalát.

 Szóval kedves klasszik/vintage tulajok, ideje megpödörni a bajuszokat, csokornyakkendőt kötni és regisztrálni az eseményre (itt), ezzel is felhívni minél több férfi figyelmét a rendszeres szűrés fontosságára mert a korai felismerés életet ment.

ugrás fel