EST. 2002

Elárverezik a Bajnokok Tornája motorjait

eBay aukción az tizenkét Panigale V4, amit a „Race of Champions” versenyen fognak használni a versenyzők. Az idei WDW keretében egy közös versenyen indul az összes olyan versenyző, aki Ducatival húzza gázt valamelyik bajnokságban.

Kivétel Chaz Davies aki edzés közben megsérült ( jobb kulcscsontja törött ) és nem tudd ott lenni a versenyen. A névsor pazar, a motor pedig egy speciálisan felkészített Panigale V4 lesz. A versenyen részt vesz  Dovizioso, Lorenzo, Petrucci, Miller, Davies, Melandri, Rinaldi, Pirro, Ábrahám, Rabat, Fores és Troy Bayliss aki történelmet irt a Ducati nyergében. Az időpont július 21. 13 óra, helyszín a Misano World Circuit.

A motoroknak olyan megjelenéssel kell rendelkezniük amit a MotoGp és SBK társaik szinei inspirálnak. A villahídon egy külön kis tábla jelzi majd a versenyző nevét. Minden versenyző ellátja autogramjával a saját motorját ( eltávolíthatatlan tintával ), továbbá a Ducati Motor Holding vezérigazgatója, Claudio Domenicali által aláírt hitelességi bizonyítvány is garantálja az eredetiséget.

Az aukció július 21. szombaton kezdődik és július 27-én szombaton este 6-kor ér véget.

ugrás fel