EST. 2002

Életjeleket ad a Victory

Január huszadikára tette új modelljének bemutatóját a Victory, érdekes egybeesés, hogy ekkorra már a nagy európai custom-seregszemle, a veronai Bike Expo is javában zajlik majd, tehát nincs kizárva, hogy a közönség él?ben is láthatja a motort Olaszországban (ahová megkísérlünk mi is kijutni és ha máshogy nem, néhány helyszíni fotóval és beszámolóval tudósítani az eseményr?l).

Szóval a Victory: klasszikus V-Twin és a jól cseng? szlogen: ‘az amerikai muscle nem halt meg, csak egy kormányra volt szüksége’. A hamarosan leleplezésre kerül? motor beharangozó videója ezen a videón tekinthet? meg.

A ‘muscle-témán’ túlmen?en is élénknek mutatkozik a Victory gyár. 2012-es modellpalettájukon új fényezésekkel kápráztatták el a nagyérdem?t az ?szi expók idején, majd bedobtak egy vegasi stílusú bobbert, amely High Ball nevet kapott a keresztségben (lent). Az új motorral kapcsolatban óriási a titkolózás, lehet, hogy egy már gyártás alatt lév? típus egyediesített, limitált példányszámos kiadásának örvendhetünk, de ugyanígy elképzelhet?, hogy egy teljesen új motort kapunk. Akárhogy is, hétvégére okosabbak leszünk. 

ugrás fel