EST. 2002

Elutaztak Talmáék

Már nem kell sokat várni, hogy elkezdődjön az a két Motoros Világbajnokság, mely magyar szempontból is érdekes lehet számunkra. A Supersport 600 géposztály mezőnye szombaton startol Qatarba, míg Talma ma és holnap vesz részt az első kötelező IRTA teszten Jerezben. Mivel Talma már versenyzett a qatari pályán, így indulás előtt ellátta öccsét jó tanácsokkal. Nagyon szerette volna elkísérni Gergőt, de mától rá is fontos feladatok várnak.

"Együtt mentünk az öcsémmel a reptérre, de onnét külön válnak útjaink. Adtam neki néhány jó tanácsot, hogy mire figyeljen, de tud ő motorozni, nem hinném, hogy gondja lenne. Előttem 2 napos IRTA teszt áll és erre koncentrálok, de szombaton én is a tv elé ülök és szorítok Gergőnek. Sajnos a hétvégén összeszedtem valami vírust, és nem vagyok 100%-os formában, de remélem, hogy minden rendben lesz." – nyilatkozta Gábor.

"Már az nagyon jól esett, hogy a tesómmal együtt jöttünk ki a reptérre, az utat Stefanoval és a szerelőimmel folytatom Qatarba. Jelenleg kavarognak bennem az érzések, de ami biztos, hogy nagyon boldog és izgatott vagyok, hiszen egyik nagy álmom válik valóra azzal, hogy indulhatok ezen a világbajnokságon." – tette hozzá Gergő.

Faster Management

ugrás fel