EST. 2002

Eredeti kiegészít?k az Innovához

Szöveg: Honda Fotó: Honda

Az ANF125i Innova minden kétséget kizáróan rendkívül praktikus közlekedési eszköz. Városban, vidéken, mindennapi ingázásra vagy napi ügyek intézésére egyaránt kitűnően megfelel. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy sok futár is választja ez a gazdaságos, jól kezelhető motorkerékpárt. De a jót mindig lehet még jobbá tenni, és ezt a Honda is tudja. Ezért kínál számos, eredeti Honda kiegészítőt minden modelljéhez, így az Innovához is.

Az anyagában enyhén színezett, 450 mm magas szélvédő nemcsak a széltől óvja az Innova motorosát, hanem esőben is elviselhetőbbé teszi a motorozást. A csomagok elhelyezésére is kínál megoldást a Honda. A fekete csomagrögzítő háló segítségével egyszerűen a hátsó ülésre rögzíthető az Innovával szállított csomag. Nincs is más dolgunk, csak a hálón található kampókat akasszuk be az utaskapaszkodó keretébe.

Motorunk biztonsága mindig is fontos szempont. A masszív, ellenálló anyagból készült U-lakat menet közben elfér az Innova ülése alatt, míg ha leparkolunk, jó védelmet biztosít az alkalmi tolvajok ellen. Ahogy azt már a Honda motorkerékpároknál megszokhattuk, a gyári felszerelések és kiegészítők minősége is kifogástalan, és természetesen ezekhez a termékekhez is két év garancia jár.

Ön mindig biztos lehet abban, hogy az eredeti Honda kiegészítőket nagy körültekintéssel tervezik, fejlesztik, valamint szigorúan tesztelik a legmagasabb követelményeknek megfelelően. Nyugodt lehet, amit a Honda jóváhagy, az éppen olyan kiváló minőségű, mint az Ön Honda motorkerékpárja.

ugrás fel