EST. 2002

Eredményes MX Time szereplés

Az MX TIME KTM RACING TEAM versenyzői felkészülten érkeztek a helyszínre, hiszen mindegyikük remek formát mutatott az eddig rendezett versenyeken. Az MX2-es kategóriában Kerék Krisztián és Szvoboda Bence, míg a 80 ccm futamokon Weisz Márk és Lukács Kristóf képviselte a csapatot.

A Kerék Krisztián nem mondható éppen szerencsésnek, hiszen az első futamban rögtön a rajt utáni kanyarban, a pálya túllocsolása miatt kialakult hatalmas tócsák egyikében elcsúszott. Krisztián kitartásának és elszántságának köszönhetően sikerült az utolsó helyről egészen a 7. helyig eljutnia, mindezt szemüveg nélkül! A második futam sem alakult fényesen, ugyanis az utolsó két körben a harmadik helyért való küzdelemben technikai problémák miatt kiállni kényszerült.

Nem így Szvoboda Bence, aki a nap hősévé avanzsálódott. Mindkét futamban brilliánsan motorozott. Bár nem egészen sportszerű hozzáállással, de Stefan Zelko előzte csak meg. Így a dobogó második helyére állhatott fel a nap végén.

Meglepetés emberünk mégiscsak a 85 ccm-ben motorozó, 10 éves! Lukács Kristóf, aki éppen csak felkerült a „nagy” kategóriába és sorra veri a nálánál jóval idősebb ellenfeleit. Kristóf az első futamban 6. a másodikban pedig a 12. helyen végzett.

Weisz Márk, bár betegsége kivette erejének egy részét, de ő is odatette, amit csak tudott. A végelszámolásnál a 2. helyet érte ez a hozzáállás, így Bence után ő a második legeredményesebb a hétvégén.

MX Time Racing

Az MX1-esek futamain Czúni László parádézott, Borka Jánost megelőzve diadalmaskodott Hódmezővásárhelyen.

ugrás fel