EST. 2002

Erste Motoros Akadémia, I. rész: a megfelel? öltözék

Sokszor lehet manapság hallani ezt a „Motoros Akadémia” kifejezést a motoros berkekben. Annak kiderítésére, hogy pontosan mi is ez, Németh Pétert kérdeztem az Erste Leasingnél korábban.

Most felkerekedtünk az INSTAR csapatával, hogy képben is meg tudjuk nektek mutatni, mi és hogyan folyik egy ilyen oktatáson. Persze csak ízelít?-szinten, mert a hangsúly pont a gyakorlaton van egy-egy ilyen oktatáson. Mindenki a saját motorjával próbálhatja elsajátítani a biztonságos közlekedést. Többször meglep? az eredmény, hogy ki-ki milyen képességekkel motorozik kint az utcán. Nem szeretnék senkit sem becsmérelni, de sokan vesznek olyan motort, ami nem éppen a képességeiknek megfelel?, amib?l persze aztán elég hamar bekövetkezhet a baj.

Ha nem indulna el a lejátszás, katt ide
Dupla klikk a teljes képerny?höz.

Ezzel a problémával is sok esetben találkoznak itt az Akadémián, és sokszor legalább elgondolkodik a motor tulajdonosa azon, hogy az utca bizony veszélyes üzem. És ha már egyszer elgondolkodik, akkor talán tovább fejleszti ezeket a motorozásról alkotott gondolatokat, amiket itt, az ERSTE Motoros Akadémián hallott. Ne feledjétek: életünk csak egy van!

Szabó Attila kommentálásával itt az els? rész a motoros öltözékr?l, amit a Motoros Akadémia képzésein hallani lehet. Következ? témánk: a tapadás változása különböz? h?mérsékleti körülmények és terepviszonyok mellett.

ugrás fel