EST. 2002

EuroMotor ajándék- és ügyfélkártya

Testre szabott ajándékot keres motoros rokonai, barátai számára? Térjen be az EuroMotorhoz, kérjen egy stílusos ajándékkártyát, töltse fel tetsz?leges összeggel, csomagolja be és adja át. De akár teheti a karácsonyfa alá is. Az ajándékozott biztosan örül majd, hiszen az összeget szabadon felhasználhatja Schuberth, X-lite, Nolan, N-Com, Spyke, TCX, Zandona, Kappa és Sebring termékek, illetve kiegészít?k vásárlására az EuroMotor Kft. üzletében.

 Yamaha XJR1300 Eau Rouge by Deus

Az új ajándékkártya bevezetésével egyid?ben frissült az EuroMotor törzsvásárlói rendszere is. A visszatér? ügyfelek vásárlásainak nyilvántartása ezentúl szintén plasztikkártyán történik. A törzsvásárlói rendszer lényege, hogy minél többet vásárol valaki az EuroMotornál, annál nagyobb állandó kedvezményre lesz jogosult.

Ajándékkártya vásárlásakor az összeget természetesen ugyanúgy jóváírják a törzsvásárlói kártyán, mint bármely más termék esetében, vagyis az ajándékozással nemcsak a rokonok, barátok járnak jól, hanem az ajándékozó is. Az ajándékba adott EuroMotor kártyák pedig – az ajándékozott kérésére – kés?bb törzsvásárlói kártyaként használhatók.

További információ az EuroMotor Kft. üzletében (1134 Budapest, Lehel u. 17/b-c), a +36-1-877-4430-as telefonszámon, a www.euromotor.hu honlapon, valamint a pult@euromotor.hu e-mail címen.

ugrás fel