EST. 2002

Ezt a motort biztosan nem választják a tolvajok

A motorlopás nagy para, lehet a motorunk új vagy régi, ha ellopják, ugyanolyan rossz érzés.

Ez a brazil srác is nagyon szeretné elkerülni, hogy null kilométeres Yamaha Teneréje megtetsszen valakinek, és mivel tudja, hogy ha ez megtörténik, nem számíthat arra, hogy el? is kerül, inkább extrém megoldást választ, hogy megel?zze a bajt.

„Sajnos a rend?rség és a kormány nem tesz semmit azért, hogy megállítsa a lopásokat. Nem vagyok pesszimista, realista vagyok. Nagy kár, mert Brazília az egyik legklasszabb ország lehetne a világon’ – mondja a videóban, amiben nem történik semmi azon kívül, hogy mutatja, hogyan festi telibe fehérre a motorját, miel?tt narancssárgára festené.

A hangjában hallható szomorúság annak szól, hogy ? sem szívesen nyúl ehhez az eszközhöz, de nem érdemes kockáztatnia, egy új motor mindig érdekes célpont a motortolvajok számára. Viszont egy világító narancssárga darab nehezebben marad észrevétlen, és a tolvajok számára is megnehezíti az eladást, ez talán eltéríti majd ?ket, legalábbis ebben bízik a srác.

Nem hihetetlenül durva, hogy ahelyett, hogy valaki élvezhetné a szép új motorját, el kell rontania azért, mert különben az embertársai ellopják t?le? Komolyan mondom, az emberiség a föld szégyene!

ugrás fel