EST. 2002

Ezzel a Triumph-al menne Joker excsaja

A Brit motorgyárnak mindig is jó fekvése volt Hollywoodban. James Dean, Marlon Brando, Richard Gere, Brad Pitt de még Pamela Anderson is Triumph nyergében farolt be a vászonra kasszasiker filmekben. Így hát nem meglepő, hogy a Warner Brothers stúdió egy Street Triple RS-t választott ideális kelléknek a vadonatúj, Ragadozó madarak című antihős filmjéhez.

A DC képregények világában játszódó film főhősnője, Harley Quinn (Margot Robbie) nyilván alapból sem volt 100-as hiszen összebútorozott Jokerrel de miután szétmentek, végleg lefőtt a kávé. Összeállt pár hasonló érdeklődésű barátnőjével, hogy felszabadítsa Gotham city-it Fekete Maszk uralma alól.

A filmben Vadásznő a banda egyik tagja kapta meg a teljesen fekete Street Triple RS-t de úgy látszik az Angolok fantáziáját beindította a főhősnő és kihoztak egy promóciós példányt ugyanebből a modellből Harley Quinn vizuális identitására hangolva.

Kommentelők szerint inkább Austin Powersnek állna jól és valóban kicsit olyan mintha egy óvodás csoport dolgozott volna rajta az amúgy szintén Angol Image Design Custom helyett, de én azért látom rajta Harleyt, ahogy önfelet őrületben rányítja a tüzet és a háta mögött szivárvány gomba felhőbe süllyed Batman szülővárosa.

ugrás fel