EST. 2002

Fedezd fel Kínát a Ducati Multistrada V4 Silk Road Grand Tour sorozaton keresztül (első epizód)

Különleges dokumentum film sorozat első része került fel Borgo Panigale Youtube csatornájára. Az 5 epizódból álló sorozat mindegyik részében más motoros kalauzolja a nézőket egy adott területen. A 2 forgatás két hónapja alatt a Multistrada összesen 10.000 km tett meg, átszelve az 5 tartományt és bemutatva a 2000 éves történelmet.

Az első részben Zhao Hongyi a házigazda, aki első kínai versenyzőként teljesítette a Dakar-ralit. Zhao családjával fedezi fel Hszincsiang szépségeit. A második epizódban Wen Congping és 9 Ducati kereskedő utazika Wugan-t Suizhouval összekötő úton, hogy részt vegyenek egy jótékonysági akcióban a Shangzhen Central Primary School-al közösen. A harmadik epizódban Xu Quun motorkerékpár specialista mássza meg a Chongqing hegyi szakaszait a Multistrad V4 nyergében.

A negyedik epizód a jünnani esőerdőt mutatja be Chen Zhen segítségével, míg az utolsó 5 részben Luo Hao és Mao Chuan énekes Bels-Mongólia hatalmas pusztáin motorozik. A film bemutatja a Ducati V4 modell képességeit és az ázsiai ország csodálatos tájait.

ugrás fel