EST. 2002

Felnyitható bukósisak prémium minőségben: X-lite X-1005

Már kapható az EuroMotornál a a Nolangroup prémium márkája, az X-lite csúcskategóriás felnyitható sisakja, a 2021 folyamán fokozatosan bevezetendő új ECE 22-06 minősítésnek megfelelő, a teljesen új fejlesztésű X-1005. A trikompozit és ULTRA CARBON változatban is elérhető,  ami elődje kiváló technikai tulajdonságait örökíti tovább, kiegészítve a szoros illeszkedés és a tökéletes kilátás érdekében a fejformához igazítható exkluzív bélésállító-rendszerrel  (LPC – Liner Positioning Control). Három héjméretben készül, hogy a sisak a lehető legkisebb és legkönnyebb legyen a különböző méretkategóriákban. P/J dupla homologizációval rendelkezik – vagyis a zárt és a nyitott sisakokra vonatkozó biztonsági teszteknek is megfelel, így a felnyitott állrész sem okozhat sérülést baleset esetén, illetve felnyitott állrésszel is legálisan, nyitott (jet) sisakként is használható.

A légellenállás csökkentése érdekében ellipszis pályán mozgó állvédő mechanikája Dual Action rendszerű, ami a véletlen felnyitás esélyét is csökkenti. Az állszíj kétkaros Microlock2 csatja pedig dupla biztosítékot jelent a kioldódás ellen. Innovatív hálós szerkezetű, antisztatikus bélése (Carbon Fitting Racing Experience) segíti a szellőzést és szárazon tartja a fejet. Arcpárnái szemüveg viselésért is kényelmessé teszik, borításuk leszedhető és mosható. Ultra széles, karcálló plexije kívülről állítható páramentesítő PINLOCK® lencsét kapott, amely széleinek lezárása (Full Silicone Border – FSB) növeli a két plexi között létrejövő légkamra méretét és így hatékonyságát is. LEXAN™ alapanyagú, karcálló, beépített napszemüvege UV400-as védelemmel készül, több pozícióba állítható (VPS) és egy mozdulattal felcsukható.

Kommunikációs rendszer fogadására előkészítve kerül ki a gyárból, az új generációs N-COM B902 X és B601 X modulokkal egyszerűen kiegészíthető. A gyári N-Com készülékek a motoros kommunikáció piacán vezető SENA rendszerére épülnek, hogy a motorosok legszélesebb táborának tegyék lehetővé a kapcsolatteremtést. Az X-1005 191.000 Ft-ért, az X-1005 ULTRA CARBON pedig 216.000 Ft-tól kapható az EuroMotornál.

ugrás fel