EST. 2002

Feltámad a Racing V-Four


Lojális olvasóink számára nem szabadott, hogy újdonságként hasson a hír a MotoGP 2012-ben bevezetésre kerül? Moto1 kategóriájában is bevetni tervezett új Honda sportmotorról, Wayne Gardner már több mint egy hónapja elkottyintotta ezt az információt blogjában.

Azonban azt eddig nem tudhattuk, hogy egy mer?ben átalakított, minden porcikájában megújult CBR-ként várhatjuk-e az aranyszárnyasok új zászlóviv?jét, vagy esetleg egy teljesen új modellcsaládot állítanak-e fel? Mint most kiderült, egyik sem ezek közül. Helyette a Honda „leporolja” azt az RC45 óta nem használt legendás nevet, aminek hallatán nem csak a t?sgyökeres Honda fanatikusok rezzennek össze.

2012-es Honda RVF1000 fantáziarajz

Fantáziarajz a Honda még elvileg idén bemutatásra kerül? új, V4-es sportmotorjáról, ami szinte biztos, hogy az RVF nevet kapja.

Vélhet?en RVF1000-ként, vagy akár csak simán Honda RVF-ként fog bemutatkozni az új Superbike/MotoGP Honda még ez év végén, a nagy nemzetközi kiállításokon; a pletyka azután kapott szárnyra, hogy a Honda még tavaly decemberben ismét bejegyeztette magának az RVF nevet, amit 1996 óta nem birtokolt.

ugrás fel