EST. 2002

Felújítás után óriási kedvezményekkel vár az EuroMotor

2015 els? két hetében – azaz január 14-ig – az EuroMotor zárva tart. Nem pihennek, hanem keményen dolgoznak: átalakítják az üzletet. Megújul az eladótér, átrendezik a boltot, hogy még szebb környezetben fogadhassák a vásárlókat.

Az újranyitás napja január 15. csütörtök, a nyitva tartás ezt követ?en a régi.

Nem csak az új üzlet miatt lesz érdemes betérni január második felében a Lehel útra. Januárban a vásárlásaid értékének 30%-át visszakapod EuroMotor ügyfélkártyán , így egy kis tartalékkal vághatsz neki a szezonnak.

További információt az EuroMotor üzletében (1134 Budapest, Lehel u. 17/b-c), a +36-1-877-4430-as telefonszámon vagy a pult@euromotor.hu e-mail címen kaphatsz.

EuroMotor ügyfélkártya

Az akció január 15-t?l január 31-ig érvényes, csak az üzletben történ? vásárlás esetén, listaáras termékek vásárlásakor. Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze. Az akció keretében EuroMotor ügyfélkártyára feltöltött összeg 2015-ben használható fel Schuberth, Nolan, X-lite, Kappa, Spyke, Hevik, Zandona és TCX termékek vásárlásakor. A feltöltött összeg a 2015-ös Budapest Motor Fesztiválon adminisztratív okokból nem érvényesíthet?.

ugrás fel