EST. 2002

Friss és fiatalos: új Caberg Avalon bukósisak

Megérkezett a MotorOázis üzletébe a Caberg legújabb zárt bukósisakja, az AVALON, sportos ihletésű dizájnnal és rengeteg olyan technikai tulajdonsággal, ami vonzóvá teszi a fiatal pilóták számára.

Az olasz gyártó újdonsága sportos formavilágával és vagány fényezésével azonnal elrabolja bárki szívét!

Az Avalon külső héja – ebben az árkategóriában igazi kuriózumként – két méretben készült (XS-M, L-XXL), hogy a lehető legjobb illeszkedést biztosítsa a héjméret és a motoros feje között, garantálva a maximális komfortot minden egyes motorozás során. Az Avalon ideális választás mindennapos városi ingázáshoz, ugyanakkor hosszú utakon és változatos körülmények között is megállja a helyét.

A bukósisak karcmentes, víztiszta plexivel felszerelt, FogCityGO párásodásgátlólencse-előkészítéssel rendelkezik, és beépített napellenzőt is rejt, mely könnyedén, egy mozdulattal lenyitható és felcsukható. Mindkét plexi egyszerűen, speciális szerszámok nélkül levehető.

A több, állítható beömlőnyílás a sisak tetején biztosítja, hogy mindig megfelelő mennyiségű friss levegő érkezzen, a hátsó kilépőnyílások pedig hatékonyan vezetik ki a bent ragadt meleg levegőt.

A bélés hipoallergén, lélegző anyagból készült, teljesen kivehető és mosható. Az állszíj mikrometrikus (gyorszáras) csattal felszerelt a könnyű és gyors kezelhetőség érdekében. Az Avalon eltávolítható orrvédővel és bogárhálóval felszerelt.

Annak köszönhetően, hogy a kialakítás során helyet hagytak a mikrofonoknak, a sisak felszerelhető Just Speak Evo vagy a piacon kapható más Bluetooth-kommunikációs rendszerekkel.

A szolidabb matt fekete és fehér fényezés mellett az Avalont három grafikával dobta piacra a gyártó: a Hawk és a Giga az extravagánsabb megjelenés kedvelőinek szívét rabolhatja el, a Blast kétféle színe a klasszikusabb, elegánsabb vonalat képviseli.

Az új Caberg Avalon kapható a MotorOázis üzletében (Budapest, Nagy Lajos király útja 138.) és webshopjában, rendkívül barátságos, 59 900 Ft-os áron – látogass el üzletükbe és nézd meg, próbáld fel bátran!

ugrás fel