EST. 2002

Full-Gas Racing Team jöv?kép

Full-Gas Suzuki márkakereskedés magasra tette a mércét. Megalapította Magyarország első Superstock 1000 Világkupa csapatát. Versenyzői között tudhatja Kispataki Viktort és Németh Balázst. A két ifjú tehetség már túl is van az első világkupa futamon. Többek között erről esett szó a  Hungaroringen tartott sajtótájékoztatón.

A Full- Gas Racing Team csapatfőnöke,  Boinitzer Tamás felvezető beszédében bemutatta a team összes tagját. A sajtótájékoztatón jelen volt a két nagy MotoCross ígéret, Risztov Éva, aki 2007-től a csapat tagja, valamint  Dylski Gábor, többszörös korosztályos magyar bajnoki cím tulajdonosa.

A rövid elkalandozás után, átadta a szót a  Világkupa két indulójának.
Viktor és Balázs így értékelte a Donington Parki futamot:

Kispataki Viktor: "Fantasztikus micsoda hangulat van egy ilyen világversenyen, a boxutcában mindenki borzasztó segítőkész. A versenypályán viszont, ment a kőkemény könyöklés. Összességében nagyon élveztem a versenyzést, remélem egyre jobb eredményre, leszek képes."

Németh Balázs: "Az első rajt nagyon jól sikerült jöttem egyre előrébb, de aztán bukott valaki és jött a piros zászló, ami sajnos azt jelentette, hogy újra startoltunk. A második felvonásban sem ment rosszul, úgy éreztem, fel tudtam venni a kemény, adok-kapok stílust. A pálya utolsó szakaszán bekövetkezett a legrosszabb. A hátsó gumim megcsúszott majd megtapadt és elestem. Valenciában remélem, javíthatok."

A csapatvezető visszakapta a szót és bejelentette a nagy hírt:
"A Full-Gas Racing Team ezt az évet a tanulás és a tapasztalatszerzés, jegyében tölti. A következő idényben, komoly eredményeket várunk versenyzőinktől. 2009- be pedig irány a  Superbike Világbajnokság!"

Team Suzuki

ugrás fel