EST. 2002

Gaerne Dakar Gore-Tex – Menj, amerre a kaland hív!

Vérbeli túramotorosoknak készítette el az olasz gyártó új csizmáját, mely megbirkózik a legváltozatosabb körülményekkel is.

A kiváló minőségű termékeiről ismert olasz Gaerne egyik legújabb terméke a Dakar Gore-Tex. A név beszédes, ezt a motoros túracsizmát kifejezetten olyan bevállalós pilótáknak szánja a cég, akik arra mennek, amerre épp a kaland szólítja őket – lehet szó aszfaltról, homokdűnéről, murvás útról vagy épp a legkeményebb terepről, ezen a lábbelin semmilyen terepviszony vagy időjárási körülmény nem foghat ki!

A valódi bőrből készült csizma belsejében Gore-Tex membrán található, ami kifelé engedi lélegezni a lábat, befelé viszont semmilyen csapadékot nem enged, így ideális bárhol és bármikor.

Bizony a védelemre sem lehet panasz: a legmagasabb fokú biztonságot az innovatív csuklórendszer garantálja, mely összeköttetést képez a csizma felső része és a láb alsó része között, hogy még erősebben óvja a lábat az esetleges kicsavarodástól vagy egyéb sérülésektől, de ezen kívül természetesen a sípcsontnál is minőségi és erős protektorokat helyezett el a gyártó.

A csizma szárát bőr öleli körül, az alumínium csatok és tépőzárak hada pedig a tökéletes személyre szabhatóságért felel.

Végül, de koránt sem utolsó sorban az innovatív Sole talpfelület bármilyen jellegű talajon kimagaslóan jó tapadást biztosít.

Ugye te is el tudod képzelni magadon? Ha személyesen is meg szeretnéd nézni, fogni, felpróbálni a Dakar csizmát, megteheted a MotorOázis motorosboltban.

 

ugrás fel