EST. 2002

Gerg? túl az els? éjszakán

Nyugodtan telt Gerg? éjszakája East Midland legnagyobb és legjobban felszerelt sportkórházának traumatológiai osztályán. Stefano Favaro, a Talmácsi testvérek managere egész éjszaka Gerg? mellett maradt. A versenyz? a fájdalomcsillapítók hatására, ha keveset is, de tudott aludni. Mindkét csuklója sérült, így a gipszek miatt segítségre szorul, viszont a korábbi hírekkel ellentétben nagy a valószín?sége, hogy még sem kell megoperálni bal csuklóját. A mai napon még elvégeznek egy újabb vizsgálatot, ami pontosan megmutatja, hogy hol, mekkora részen tört el – két helyen is – Gerg? medence-csontja.

Az orvosi információk szerint 5 hét elteltével lehet levenni Gerg? karjairól a gipszeket, így a jöv? heti valenciai, majd az asseni versenyt biztosan ki kell hagynia a magyar motorosnak.

‘Iszonyatosan megijedtem, amikor láttam, hogy Gerg? elesett és mozdulatlanul fekszik a földön. Rohantam a mobilklinikára, ahol mondták, hogy mindjárt hozzák a ment?vel. Végig mellette maradtam, így láttam, hogy baj van. Nagyon profi ellátásban volt részünk, jelenleg pedig az East Midland-i Queen Mary egyetemi kórházban ápolják Gerg?t. Komoly fájdalmai vannak, de egy igazi h?s. Tegnap, amikor mondta az orvos, hogy öt hét múlva kerülhet le a gipsz a csuklóiról, ? rögtön ezt mondta: ‘De doktor úr, az nagyon sok, nekem május 13-án Monzában versenyem van!’ A célunk: minél hamarabb hazamehessünk Magyarországra, és otthon folytassuk a törések kezeltetését, hogy a monzai versenyen már újra rajthoz állhasson Gerg?.’ – nyilatkozta Stefano, Gerg? managere.

ugrás fel