EST. 2002

Goodridge nyereményjáték

Az [MI] és az X-Bike közös nyereményjátékának múlt havi, els? fordulóján Imolát már sikerült boldoggá tennünk egy szett progresszív Wilbers rugószettel. Most ismét itt az id?, hogy egy szerencsés flótás – talán éppen Te! – nyerjen valami klasszat az X-Bike felajánlásában!

Az e-havi nyeremény egy komplett Goodridge fém fékcs? szett lesz, 30.000 forint értékig, de ezúttal nem csak a mélyen tisztelt motorkerékpár tulajdonosoknak lesz érdemes próbálkozni, hiszen a szerencsés nyertes olyan fékcsövet kérhet majd, amilyet csak akar, és f?leg bármihez, amihez a Goodridge gyárt – azaz motorhoz, quadhoz, autóhoz, de akár kerékpárhoz is!

A [motorinfo.hu] és az X-Bike közös Goodridge nyereményjátékában rész venni egyszer?: Küldd el az alábbi három kérdés helyes válaszát az info@x-bike.hu címre, és már benne is vagy a pakliban. A nyeremény egy Goodridge fém fékcs? szett lesz 30.000 forint értékig, az általad választott motorkerékpárhoz (quadhoz, autóhoz vagy bringához), a nyeremény beszerelését pedig továbbra is az X-Bike állja!

Goodridge Nyereményjáték 2009 – A kérdések

1. Hány év garanciát ad fékcs? szettjeire a Goodridge?

A: 1
B: 10
C: Örök garanciát

2. Hol nem használják a Goodridge termékeket?

A: Formula-1
B: Tenisz
C: MotoGP

3. Hány éve hozta létre cégét Stuart Goodridge?

A: 40
B: 5
C: 1

A helyesnek vélt válaszok bet?jét küldd az info@x-bike.hu címre, a határid? november 27! Lehet?leg él? és használt email címet használj, hiszen azon fognak értesíteni, ha nyertél. A sorsolás eredményét és a következ?, decemberi X-Bike nyereményjáték részleteit keressétek a [motorinfo.hu]-n! Mindenkinek sok szerencsét!

ugrás fel