EST. 2002

GREX – A tévesen kategorizált sisak

A Grex neve a motorosok körében sokaknak ismerősen csenghet a múltból. A válság előtti időszakban, körülbelül 10-15 évvel ezelőtt, mikor még a motorozás is fénykorát élte, sikeres és népszerű volt a márka, komoly mennyiségben fogytak a bukósisakok. Akkoriban, amikor még nem volt ez a jelenleg tapasztalható olcsó, távol keleti sisakdömping, még a Grex számított ár-érték arányban az egyik legkedvezőbb sisaknak. A minőségre garancia volt a gyártó, amely nem más, mint a NolanGroup, amelynek nevéhez a Nolan és az X-lite sisakok fűződnek. A Grex modellek bázisát a korábban sikeres, de már kifutó Nolan modellek adták, mivel a cég nem akarta, hogy a sikeres modellek és annak gyártástechnológiája kárba vesszen, így egy másik márkanév alatt kezdték tovább futtatni ezeket a régi-új modelleket a piacon. Kedvezőbb árfekvésben, egyszerűbb kivitelben tehát, de a Nolantól elvárt és megszokott magas minőségi és biztonsági színvonalat megtartva folytatták a gyártást, innentől már Grex márkanév alatt. A márkanév változtatás ellenére a gyár továbbra is ugyanazt az egyedülállóan Nolangroup által sisakgyártásra használt különleges tulajdonságokkal rendelkező Lexan®-t veszi a sisakhéj alapanyagául. Mi sem támasztja azt alá jobban, hogy egy teljes értékű Nolan termékről beszélünk, minthogy a G9.1 és a G4.2PRO az elődeinek megfelelően szintén a gyári N-Com előkészítéssel készülnek.

A régi hírnév visszaállítása érdekében a NolanGroup azt a döntést hozta, hogy a 2015-től e három márka hazai képviseletét egy kézbe helyezi. Azóta a Nolan és az X-lite után az EuroMotor Kft. forgalmazza a Grex bukósisakokat is Magyarországon.

Ez a vásárlóknak is előnyökkel jár, hiszen naprakész információkat kaphatnak a Grex bukósisakok széles palettájáról, a médiában is fognak találkozni a termékekkel, és az üzletben a jól megszokott módon szakmai tájékoztatást kaphatnak a felmerülő kérdésekről, felpróbálhatják a modelleket, és az esetleges alkatrészellátás sem okoz gondot többé.

A Grex kínálatában található jet, felnyitható, zárt és crossover (kivehető állvédős jet) bukósisak is. A garantáltan magas kidolgozási minőséggel és a maximális biztonsági mutatókkal (SHARP-teszten elért 100%-os állvédelemmel) továbbra is méltóan képviseli a Nolan gyárat.

A márka húzómodelljei a Grex G9.1 N-Com, amely a Nolan N90 utódja, a G6.1, amely az N62 utódja, és a G4.2 PRO N-Com, amely az N43 air utódja.

A Grex termékek az EuroMotor Kft. üzletében kaphatók.

Ár: 27 000 Ft-tól

https://www.grex.it/en/

További információ az EuroMotor Kft. üzletében (1134 Budapest, Lehel u. 17/b-c), a +36-1-877-4430-as telefonszámon és a pult@euromotor.hu e-mail címen, valamint valamennyi hivatalos viszonteladóinál.

ugrás fel